• wijzijndehummeltjes@gmail.com

De Droom en de bevestiging, we krijgen een tweeling

De Droom en de bevestiging

 

Veel mensen in onze omgeving riepen al een tijdje dat dit wel eens een tweeling kon zijn.  Wij waren daar echter niet zo van overtuigd. Anna Vera riep wel al een tijdje dat 1 jongetje krijgen wel erg zielig zou zijn tussen al onze meiden.

Alles bij elkaar opgeteld waren de tekenen en de stille hints die we kregen best wel royaal te noemen, nou ja wel erg royaal zelfs.  We hadden het zelfs al helemaal uitgestippeld want bij Anna Vera in de familie zijn het namelijk allemaal meiden en dat zou deze keer ook wel gewoon erg praktisch zijn, ze zou zo kunnen aanschuiven en in principe was alles min of meer wel bekend en voorbereid.

Ik was zelfs deze keer volledig ontspannen in deze zwangerschap, meestal ben ik redelijk nerveus. Nou ja nerveus ik ben gewoon gauw iets gespannen en dat ken ik van me zelf, nu had ik echter de volledige rust en wist ik wat er ging komen en wat we konden verwachten.

De Droom

Maandag avond had ik toch wel een beetje buikkriebels, een eerste echo is toch wel een beetje speciaal, maar ik had geen problemen met slapen of in slaap komen. Alleen vlak voor ik wakker werd ha dik een bijzondere droom. Ik droomde dat Anna Vera naast me lag op bed met een enorme dubbele grote buik, ik schrok wakker en ik dacht bij mezelf zie je wel, we krijgen een tweeling.

Ik moest eerst nog een dagje werken en voor de eerste echo hoefden we geen oppas te regelen want de kinderen mochten mee. Toen we naar de verloskundige op weg waren, bespraken we nog een keer de mogelijkheid van een tweeling en dat het wel super veel zou zijn, ik grapte nog dat we dan wel een leuk onderwerp zouden hebben om over te vloggen.

Nou ja om een lang verhaal kort te maken alles werd bevestigd, als je wil zien hoe wij het nieuws ontvingen van de tweelingzwangerschap klik dan op de rode button hieronder, en ja zult dan de vlog zien waar het ons word verteld.