• wijzijndehummeltjes@gmail.com

Forum

Notifications
Clear all

Hummeltjes Forum

Hummeltjes Forum
Berichten
Onderwerpen

Alleenstaande ouders

Soms sta er plotseling helemaal alleen voor, een bewuste keuze soms ook niet. In andere gevallen om de veiligheid van je kids. Wat de reden ook is, makkelijk is het niet. Dit topic is bedoeld om elkaar tot steun te zijn.

0
0

Feestdagen en verjaardagen stress.

Breekt bij jullie ook het zweet weer uit als er een verjaagd dichtbij komt, of als de eerste reclame folders voor sinterklaas op de mat vallen. Deel jullie ervaringen, tips, onzekerheden hier in dit topic.

0
0

Grote gezinnen.

Tegenwoordig ben je een groot gezin als je vier of meer kinderen hebt. Wij zelf zijn trotse ouders van 5 kids, en zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. Deel in dit topic jou ervaringen, wensen of verlangens.

0
0

Samengestelde gezinnen

Samengestelde gezinnen. Hoe ga je om met alle verschillen in een samengesteld gezin. Wat zijn de grenzen, waar let je op. Deel jou ervaring in dit topic.

1
1

Pesten

We hopen dat jullie hier nooit mee in aanraking komen. Maar mocht dit toch het geval zijn deel je vragen of adviezen hier in dit topic.

0
0

Opvoeding

Stel hier je vragen over opvoeding. Als ouder staan we allemaal wel eens op het punt dat je meer vragen hebt dan antwoorden, advies van een andere ouder kan je dan net weer even die ander visie geven waardoor je weer verder kunt. Belangrijk hierin is wel dat we elkaar mening en advies respecteren, maar ook dat je als ouder wel dat gene doet waar jij je prettig bij voelt.

0
0

Ouders van meerlingen Tweeling, Drieling enz.

Zijn jullie net als ons zo gezegend met een tweeling of zelfs nog meer kindjes. Dan kun in dit topic je vragen, ervaringen delen met andere ouders.

0
0

Werk en gezin.

Hoe doen jullie het. Werken jullie met zijn tweeën of werk bijvoorbeeld alleen de vader of moeder. Waar kiezen jullie voor en waarom. Deel jullie ervaringen hier in dit topic.

0
0

Zwangerschap

Zwanger of zwanger worden. Stel je vragen of geef je adviezen.

0
0

Share: